Build failure when using $ ant debug


#1

when I run $ ant debug the build fails

[code]ryan@brickhouse:~/workspace/GeoQuiz$ ant debug
Buildfile: /home/ryan/workspace/GeoQuiz/build.xml

-set-mode-check:

-set-debug-files:

-check-env:
[checkenv] Android SDK Tools Revision 24.0.2
[checkenv] Installed at /home/ryan/android-sdk-linux

-setup:
[echo] Project Name: QuizActivity
[gettype] Project Type: Application

-set-debug-mode:

-debug-obfuscation-check:

-pre-build:

-build-setup:
[getbuildtools] Using latest Build Tools: 21.1.2
[echo] Resolving Build Target for QuizActivity…
[gettarget] Project Target: Android 5.0.1
[gettarget] API level: 21
[echo] ----------
[echo] Creating output directories if needed…
[mkdir] Created dir: /home/ryan/workspace/GeoQuiz/bin/rsObj
[mkdir] Created dir: /home/ryan/workspace/GeoQuiz/bin/rsLibs
[echo] ----------
[echo] Resolving Dependencies for QuizActivity…
[dependency] Library dependencies:
[dependency] No Libraries
[dependency]
[dependency] ------------------
[echo] ----------
[echo] Building Libraries with ‘debug’…
[subant] No sub-builds to iterate on

-code-gen:
[mergemanifest] No changes in the AndroidManifest files.
[echo] Handling aidl files…
[aidl] No AIDL files to compile.
[echo] ----------
[echo] Handling RenderScript files…
[echo] ----------
[echo] Handling Resources…
[aapt] Generating resource IDs…
[aapt] invalid resource directory name: /home/ryan/workspace/GeoQuiz/bin/res crunch

BUILD FAILED
/home/ryan/android-sdk-linux/tools/ant/build.xml:653: The following error occurred while executing this line:
/home/ryan/android-sdk-linux/tools/ant/build.xml:698: null returned: 1

Total time: 0 seconds[/code]

I was thinking it has something to do with this
[aapt] invalid resource directory name: /home/ryan/workspace/GeoQuiz/bin/res crunch
I find it strange that this is an invalid name for a directory, because I did not create said directory.

Any help is much appreciated!